Apartmaji v Sloveniji in na Hrvaškem

Za iskanje apartmajev in hotelov po drugih krajih Slovenije in Hrvaške uporabite spodnji iskalnik in primerjajte ugodno ponudbo med seboj ter brezplačno rezervirajte namestitev, ki vam odgovarja.
Booking.com

Apartmaji v Sloveniji

Na tak način lahko zelo enostavno preverite ponudbo v ostalih krajih na Gorenjskem, ki so zraven Bohinja prav tako zanimivi za dopust v poletnem in zimskem času. To so predvsem Bled, Kranjska Gora, Bovec in Kobarid.

Prav tako lahko preverite apartmaje na slovenski obali, kjer najdete številne apartmaje in hotele v Portorožu, Izoli, Piranu, …

Apartmaji na Hrvaškem

Še veliko večjo ponudbo apartmajev kot na slovenski obali pa najdete seveda na Hrvaškem. S pomočjo iskalnika lahko preverite preko 5.000 apartmajev v različnih krajih in otokih Hrvaške. Vpišite kraj ali otok na Hrvaškem, ki vas zanima in preverite ponudbo apartmajev in hotelov.

Na tak način lahko preverite tudi druge države in kraje, če se odpravljate v kakšno drugo mesto v Evropi ali drugje po svetu. Vpišite ime kraja ali regije in primerjajte številne ponudbo namestitev med seboj.