≡ Menu

Apartmaji v Bohinju

Če se odpravite v Bohinj, je tam priporočljivo najeti apartma za čez vikend ali daljše obdobje. Na tej strani najdete apartmaje v Bohinju, kjer to lahko storite. Oglejte si vse apartmaje in preverite proste termine, cene in druge karakteristike. Apartma lahko rezervirate brezplačno.
Booking.com
S pomočjo iskalnika najdete ponudbo v Bohinju in okolici.

Zanimivi apartmaji v Bohinju:

Občasno so na voljo tudi kakšni apartmaji v akciji. Kliknite spodaj in preverite.

Preverite to stran za akcije

Dodatnih 15 apartmajev v Bohinju lahko najdete tudi na tej povezavi.

Apartmaji Brina

Apartmaji Brina ponujajo 6 različnih apartmajev in so od Bohinjskega jezera oddaljeni samo 200m ter so na mirni lokaciji v naselju Ribčev Laz. Na voljo so apartmaji za 2+2, 4+2 in 2+4 osebe.

Apartmajska hiša Jager

Apartmaji Jager se nahajajo v Srednji vasi v Bohinju. Na voljo imajo 4 različne tipe apartmajev, ki se razlikujejo po opremi in sami velikosti apartmaja. Ne glede na to ali se boste tja odpravili pozimi ali v drugih mesecih, imajo na voljo shrambo za smuči in kolesa.

Apartmaji Alp

Tudi apartmaji Alp se nahajajo v vasici Ribčev Laz v Bohinju. Ponujajo 4 različne sodobno opremljene apartmaje. Ti apartmaji v Bohinju so odlično izhodišče za športne aktivnosti in druge oglede v okolici.

Nekaj apartmajev najdete tudi v Bohinjski Bistrici in Srednji Vasi. Za iskanje po celotni Gorenjski uporabi iskalnik, ki ga najdete zgoraj desno. Samo vpišite željene datume in kliknite za iskanje in prikazali se vam bodo prosti apartmaji in hoteli na območju Gorenjske.

Preverite tudi ponudbo hotelov v Bohinju ali se vrnite na prvo stran apartma Bohinj.