≡ Menu

Turistična ponudba v Bohinju bo zelo pestra in dogodki, ki se bodo odvijali v prihodnjih mesecih bodo dodatno popestrili dogajanje v tem deu Gorenjske.

Tudi povpraševanje po apartmajih v Bohinju je že v polnem teku, saj dobimo zelo veliko povpraševanj za junij, julij in avgust. Ponudbo si lahko ogledate na strani Apartmaji ali za iskanje uporabite iskalnik apartmajev.

Bohinj je pravo mesto za aktiven dopust, saj je veliko možnosti za kolesarjenje, sprehode, planinarjenje in nekatere druge športe.

Apartmaji Bohinj
0 comments

Bi radi preživeli silvestrovo 2015 v Bohinju in še vedno nimate rezerviranega apartmaja ali drugega prenočišča?

Preko spodnjih povezav si lahko ogledate nakaj zadnjih prostih prenočišč v Bohinju.

Datume lahko poljubno prilagodite in ostanete kakšen dan več ali manj. Prav tako lahko najdete druge proste termine v decembru in januarju, če bi se radi odpravili v Bohinj.

Proste apartmaje za poljubne datume najdete tudi s pomočjo iskalnika na desni strani ali podstrani apartma Bohinj, kjer lahko preverite cene za izbrane termine in število oseb.

apartmaji bohinj

Prijavite se tudi na naše akcije preko elektronske pošte in pravočasno boste prejeli ugodne ponudbe za Bohinj in okolico. Prijavite se z vpisom v spodnje polje.

0 comments

Opis apartmajev Bohinjsko jezero

Apartmaji – sobe Bohinjsko jezero se nahajajo na zahodnem delu Bohinjskega jezera v Ukancu, v središču Triglavskega narodnega parka. Obala Bohinjskega jezera je oddaljeno okrog 200 m, smučišče na Voglu pa 650 m.

Na voljo so 4 apartmaji od 4 do 6 oseb. Opremljeni so z vsaj dvema spalnicama, dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Imajo tudi balkon ali teraso, brezplačen brezžični internet, parkirišče ob apartmajih in tv. Ponujajo pa tudi dvoposteljne sobe z souporabo kuhinje.

Blizu apartmajev je tudi prostor za piknike in zelo lepa okolica, kjer lahko uživate na svojem dopustu.

Apartmaje Bohinjsko jezero odlikuje bližina jezera in ugodne cene. Preverite proste termine ter si uredite brezplačno rezervacijo apartmajev z možnostjo odpovedi.

Naslov: Ukanc 78 in 78a, 4265 Bohinjsko Jezero

Telefon: +386 45 723 250, 031 678 335

Email: apartments.bohinj.lake@gmail.com

Spletna stran: http://www.bohinjapartmaji.com/

Bohinjapartmaji1_9Bohinja partmajiBohinjsko jezero apartmajiBohinjapartmaji1_4apartmaji bohinjBohinj apartma
0 comments

Za vse ljubitelje smučanja v Bohinju (Vogel) je na voljo posebna karta za prevoz z vlakom, ki zajema:

  • karto za vlak iz katerekoli postaje v Sloveniji (povratna)
  • prevoz do smučišča z avtobusom (povratna)
  • smučarsko karto za Vogel
  • kosilo v restavraciji Viharnik

Cena za paket je 35€ za odrasle, 23€ za otroke od 6 do 14,99 let in brezplačno za otroke do 6. leta. (oboje ob spremstvu staršev).

Omenjene karte za smučanje in prevoz do Bohinja lahko kupite na:

  • Turizem Bohinj
  • Slovenske železnice
  • Žičnice Vogel

Želimo vam prijetno smuko.

0 comments

V okolici Bohinjskega jezera najdete različne tipe apartmajev – od nizkocenovnih, družinskih pa vse do luksuznih. Veliko število apartmajev, ki jih najdete v tem delu Gorenjske je poskrbelo, da se za vsakega gosta najde primeren apartma. Glede na to, da so želje različne, prihaja v zadnjem času do večjega povpraševanja po luksuznih apartmajih, tako v Bohinju, kot tudi v drugih delih Gorenjske.

Ponudbo in primerjavo apartmajev si lahko ogledate na strani APARTMAJI. Na strani najdete apartmaje z dvema zvezdicama pa vse do štirih zvezdic. Tako lahko izberete takšnega, ki vam najbolj odgovarja.

Prav tako lahko najdete luksuzne apartmaje v Bohinju s pomočjo iskalnika na desni strani. Samo vnesite datume in preverite rezultate in proste apartmaje. Na strani izberite tiste s štirimi zvezdicami, v okolici pa najdete tudi kakšno vilo s petimi zvezdicami, kot je je vila Triglav na Pokljuki.

vila triglav pokljuka
0 comments

Če se nameravate v naslednjih dneh odpraviti v Bohinj ali kam drugam na Gorenjsko, si je dobro ogledati vremensko napoved za Bohinj, ki jo prav tako najdete na naši strani. Vreme v Bohinju se lahko v tem letnem času hitro spremeni, tako da si je dobro ogledati kakšno kratko vremensko napoved, npr. 3 dni, saj so te napovedi običajno najbolj točne, tako da lahko dobimo neko osnovno informacijo o vremenu, ki ga lahko pričakujemo v Bohinju.

V tem tednu se bodo temperature nekoliko spustile, čez dan nekje do 13 stopinj. Nič kaj lepše ne bo za vikend, se pa bodo temperatu spet nekoliko zvišale v začetku naslednjega tedna. Takrat lahko ponovno preverite vremensko napoved za Bohinj.

0 comments

Na strani Slovenija najdete poseben iskalnik s katerim lahko preverite kompletno ponudbo apartmajev in hotelov v Sloveniji in na Hrvaškem.

Preverite katerikoli kraj, kjer iščete apartma in dobili boste ponudbe prostih namestitev in najnižje cene, saj iskalnik med seboj primerja različne ponudnike.

Iskalnik je še posebej uporaben za iskanje po drugih krajih na Gorenjskem, saj lahko tako preverite tudi Kranjsko Goro, Bled, Bovec in Kobarid.

0 comments

Vsako leto je v Bohinju nekaj organiziranih pohodov po smučišču Vogel ob polni luni. Le-ti se običajno začnejo, ko se začne smučarska sezona in so na sporedu vsakih 28. dni.

Letos pride polna luna ravno na Valentinovo in to je še dodaten razlog, da lahko svoji ljubljeni osebi pripravite majhno presenečenje in se udeležite tega romantičnega pohoda po smučišču Vogel. Zbirno mesto je spodnja postaja žičnice Vogel, 14. februarja ob 19.15h. Cena pohoda je 15€. Predhodno se je potrebno prijaviti.

Seveda se je potrebno dobro obleči. Sam sprehod traja kakšno dobro uro oz. vse skupaj cca. dve uri.

Če boste v tem času v Bohinju in še nimate drugih idej, kaj na ta dan početi, se lahko udeležite tega sprehoda, večer pa seveda zaključite nekje na toplem.

0 comments

Video posnetek, ki vam bo prikazal glavne znamenitosti Bohinja in Bohinjskega jezera. V njem lahko dobite nekaj novih idej za aktivno preživljanje prostega časa in stvari, ki si jih lahko v Bohinju in njegovi okolici ogledate.

Bohinj je zanimiv skozi vse leto, tako da ne glede na to, kdaj bi se radi za nekaj dni oddahnili lahko najdete apartma v Bohinju in preživite zanimiv vikend paket ali celo več dni v Bohinju.

0 comments

Na 1nadan lahko do 24.1.2014 kupite kupon za ugoden penzion v Bohinju. Za samo 69€ dobite tridnevni oddih (2 nočitvi) v penzionu Lipa ***. Seveda je namenjen dvema osebama, da v Bohinju ne boste sami. Zraven namestitve pa boste dobili tudi zajtrk za dve osebi.

Dobra strana te ugodnosti je, da je kupon unovčljiv vse do 10.6.2014, tako da boste v vsakem primeru našli kakšen prost vikend ali termin, ki vam bo usstrezal in si boste zaželeli nekaj odmora.

Prav tako lahko kupite več kuponov za nočitve v Bohinju, ki jih lahko komu podarite ali penzion Lipa pač obiščete več krat.

Penzion Lipa se nahaja zelo blizu Bohinjskega jezera, iz njega pa se razprostira prelep pogled na bližnje gore.

Delite to novico!

0 comments
Predhodna objava